Ostale rešitve prezračevanja

Podjetje RENSON® je vodilni evropski proizvajalec naravnih, kot tudi mehanskih prezračevalnih sistemov. Tako je na voljo še več segmentov in programov, ki so vezani na sisteme prezračevanja. Prav tako so na voljo različne fasadne obloge, lamele in podobno. Za podrobnosti nas kontaktirajte.

PREZRAČEVALNE REŠETKE

Sem sodijo različni sistemi prezračevalnih rešetk z poudarkom na naravnem prezračevanju, z različnimi rešitvami in možnostmi vgradnje za celotno stavbo. Govorimo o širokem naboru rešitev zunanjih rešetk, notranjih rešetk ter tudi vratnih rešetk raznih oblik. Večina teh je konstruirana z mislijo po zadostnem pretoku tudi naravnega zraka in s poudarkom zaščite pred hrupom in tudi požarom.

HEALTHBOX®

HEALTHBOX® je domiselno zasnovan sistem mehanskega odsesovanja slabega zraka iz prostora ( v kombinaciji z merilniki prisotnosti CO2, kisika in podobno v prostoru ) v kombinaciji z okenskimi zračniki za naravno prezračevanje. Sistem je dovršen do podtankosti, računalniško voden, prilagodljiv in ponuja tudi nadgradnjo daljinske regulacije okenskih zračnikov za naravno prezračevanje iz našega programa. S tem sistemom lahko popolnoma avtomatizirate vaše naravno prezračevanje z resnično minimalno količino vložene električne energije. Ventilacijski kanali in cevi so potrebni zgolj za odsesovanje slabega zraka in ne za dovod svežega zraka ( tega vam priskrbijo okenski zračniki za naravno prezračevanje).

ENDURA® DELTA

ENDURA® DELTA je klasični centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote. Kot že ime pove, je za namestitev potrebna predhodna instalacija cevi za odvod zraka, kot tudi za dovod svežega zraka. Naše patentirane rešitve zagotavljajo visok izkoristek naprave v smislu vrnjene toplote dovodnemu zraku, ki ga predhodno pridobimo z odsesovanjem izhodnega, iztrošenega zraka. Naprava deluje izredno tiho, možno je priključiti ustrezne senzorje in merilnike in s tem natančno regulirati pretoke po posameznih sobah. Seveda nismo pozabili niti na protizmrzovalno zaščito in ustrezno daljinsko vodenje prek aplikacij in nadzornih sistemov. Sistem je mogoče opremiti s filtri proti smogu, ki preprečujejo vstop cvetnega prahu, drobnega prahu ipd. v vaš dom. Naš nabor rešetk pa vas bo zadovoljil tako v estetskem kot tudi funkcionalnem smislu.

Postopek razreševanja pritožb odjemalcev in drugih strank vam posredujemo na podlagi pisne zahteve.